WIE ZIJN WIJ?

Kromhout interieurbouw is een jong enthousiast bedrijf dat uw idee verwezenlijkt tot een tastbaar product. Wij streven naar kwaliteit in ons product maar ook in de voorbereiding.

Zo werken wij na opdracht het te realiseren product uit in 3D, om u zo als klant een duidelijk beeld te geven van wat u kunt verwachten.

3D TEKENWERK

Voor de lastige projecten waarbij de architect geen duidelijk beeld heeft gegeven kunnen wij in opdracht een 3D tekening maken.

DUURZAAMHEID

In de huidige tijd is duurzaamheid een belangrijk speerpunt. Ook wij zien het als onze taak om hier als bedrijf onze verantwoordelijkheid in te nemen. Bouwen met hout is van zichzelf al erg duurzaam omdat hout een hernieuwbare grondstof is. Dat geldt echter alleen als er verantwoord bosbeheer wordt gepleegd. Wij kiezen dan ook bewust voor duurzaam gekapt hout (FSC/PFSC).

Om dit kracht bij te zetten zijn wij STIP gecertificeerd. Al het hout dat wij gebruiken is verantwoord geproduceerd. Dit houdt in dat wij uitsluitend FSC/PEFC hout inkopen. STIP controleert dit periodiek.
Voor meer informatie zie: https://www.stip.org/

Duurzaamheid reikt echter verder en kan door de hele organisatie worden doorgevoerd en dient constant verbeterd te worden. Te denken valt aan beperken en goed scheiden van afval stromen of het nemen van duurzame maatregelen aan het bedrijfspand. Het is ons doel om hier voortdurend mee bezig te zijn en te verbeteren.